jouw lidmaatschap

je ontvangt een breed dienstenpakket met betrekking tot financiële en fiscale ondersteuning, dus Méér dan enkel accountancy, voor een vast maandbedrag.
 

Alle onderstaande diensten zitten in jouw lidmaatschap.

Jaarstukken

Na afloop van het boekjaar stellen wij jouw jaarrekening en bijhorende winstaangiften samen. Deze worden uitvoerig met jou besproken.

Helpdesk

Exclusief toegang tot onze vaktechnische helpdesk. Voor alledaagse vraagstukken kun je ons bereiken via telefoon of email.

Wij brengen je voor eenvoudige vragen of e-mails die we binnen 15 minuten kunnen beantwoorden, niets in rekening.

Onze accountants helpen je graag en maken graag kennis met jouw business. Voor meer informatie, neem contact met ons op.

Synergie via de Cloud

Wij leggen al jouw gegevens digitaal vast in ons CRM systeem Exact Synergy.

Vanuit dit centrale systeem worden al jouw werkprocessen efficiënt aangestuurd en zijn jouw gegevens overal en altijd beschikbaar. Zo profiteer je optimaal van synergie via de Cloud.

 

Inzage dossierstukken

Alle relevante stukken die wij van jou ontvangen of jij van ons, archiveren wij in een beveiligde omgeving. Hoe vaak gebeurt het niet dat je adhoc jouw jaarrekening of aangifte inkomstenbelasting nodig hebt? Bel ons even of stuur ons een mailtje en je ontvangt de benodigde stukken, zonder additionele kosten.

Voor het inrichting van jouw administratie zijn diverse mogelijkheden, graag vertellen onze accountants jou hier meer over.  Nieuwsgierig? Neem contact met ons op!

365 dagen

Je hebt het hele jaar door behoefte aan een goed inzicht in jouw financiële situatie. 365 dagen per jaar werken wij aan jouw (salaris) administratie in Exact Online. Natuurlijk maken wij gebruik van digitale aanlevering en automatische gegevensuitwisseling met jouw bankier. Wij zijn jouw intermediair bij de belastingdienst en nemen jou op in de uitstelregeling en monitoren jouw belastingaanslagen.

En om je 365 dagen per jaar te kunnen voorzien van actuele financiële informatie ontvang je van ons tussentijdse cijfers. Evenals een gepersonaliseerd  financieel dashboard met de belangrijkste parameters van jouw onderneming.

Laat je bijpraten over de mogelijkheden binnen de dienstverlening van Finatics tijdens een vrijblijvende kennismaking. Bij interesse, neem contact met ons op!

Coaching

Buiten het bespreken van jouw jaarrekening en aangiften, plannen we 2 keer per jaar een coach sessie in. In deze persoonlijke gesprekken staat jouw toekomst centraal. We houden je als het ware de spiegel voor en fungeren als jouw klankbord.

Nieuwsgierig naar Finatics, wij maken graag kennis met jou en jouw business. Voor een vrijblijvende afspraak, neem contact met ons op.

Relatienetwerk

Mochten wij jou onverhoopt niet zelf kunnen helpen, dan verwijzen we je door naar een vertrouwde partner uit ons relatienetwerk. Mocht je controleplichtig zijn dan brengen we jou in contact met onze vaste audit-partner.

Juridische tips en aanbevelingen

Onze accountants zetten graag een stapje extra. Gedurende ons partnerschap denken wij graag proactief met je mee, zo geven we tips en aanbevelingen over wet- en regelgevingen gericht op jouw business.

Tips en aanbevelingen

Het hele jaar door ontvang je van ons tips en aanbevelingen waarmee je je voordeel kunt doen. Zo houden we je o.a. op de hoogte van de laatste fiscale, juridische en HRM ontwikkelingen.

Adviseurs binnen handbereik

Zo nu en dan kun je tegen een vraagstuk aanlopen waarbij je behoefte hebt aan gespecialiseerde ondersteuning. Stel je worstelt met een financieringsaanvraag. Neem contact met ons op en na een korte intake ontvang je van ons een advies om je adequaat te ondersteunen tegen een gereduceerd tarief.

Modellenbank

Via onze modellenbank stellen wij jou op afroep de belangrijkste overeenkomsten of modellen kosteloos ter beschikking. Voorbeelden hiervan zijn: arbeidsovereenkomst, leningsovereenkomst en rekening-courant overeenkomst.

Financiering tips en aanbevelingen

Onze medewerkers zetten graag een stapje extra. Gedurende ons partnerschap denken wij graag proactief met je mee, zo geven we tips en aanbevelingen over financieringsmogelijkheden voor jouw business.

Klik voor toelichting